Prøv Karate

Vi optager lige nu nye medlemmer på vores børne- og voksenhold.

Har du tidligere trænet karate så er det også en glimrende mulighed for at prøve kræfter med det igen.

Så kom forbi og få en gratis prøvrtime

Vi har prøve timer i starten af hver måned

Vores begynder trænings tider

6 - 7 år Hold 10 : mandage 16.30 - 17.30

8 - 17 år Hold 9 : tirsdag/torsdag 16.30 - 17.30

17 - 99 år Hold 2 : tirsdag/torsdag 16.30 - 17.30

Mød forberedt

Til højre kan du klikke dig igennem forskellige elementer, som kan forberede dig til prøvetimen. Som udgangspunkt, skal man blot komme som man er, og så bliver man guidet det meste af vejen – i starten.

Skulle der være nogle spørgsmål, som man ikke kan finde svar på her, er man selvfølgelig velkommen til at kontakte os, inden man melder sig til intro-dagen. Alle spørgsmål kan desuden også besvares på selve dagen.

Det skal du medbringe
Karate er en minimalistisk sport, men derfor er der stadig visse ting, som kan være rare at have med første gang. Og så er der alle de ting, man ikke behøver at have med!

  • Løstsiddende træningstøj (imiterer mest træningsdragten, man sædvanligvis træner i)
  • Hvis man har langt hår, skal dette sættes op i en hestehale eller lignende med simple elastikker. Ingen spænder eller blomster.
  • Der findes plastikkopper og en vandhane i klubbens te-køkken, men hvis man ønsker drikkedunk, skal denne medbringes.
  • Der trænes i bare fødder, derfor ingen sko.
Det kan du forvente
Du kan forvente en velforberedt instruktør, og at komme ind på et hold, hvor der er andre voksne, som heller aldrig har prøvet Karate før. Du vil blive guidet igennem de basale teknikker, og få lov til at prøve dem i en mere kompleks sammenhæng. Derudover vil du også kunne forvente at få pulsen op!
De første par gange, man træner Karate, vil man som regel ikke blive sat til at kæmpe fri kamp, da det kræver lidt øvelse inden.

Som nybegynder som voksen, ser vi ofte, at folk er meget frustrerede over den motoriske indlæring. Som voksen er man vant til, at motoriske elementer kommer let til os, og Karate sætter netop dette på en voldsom prøve for de fleste voksne. Men det er, som alt andet bevægelse, bare et spørgsmål om nok gentagelser, før man kan det. Man får derfor ofte også trænet sin tålmodighed.

Da Karate er en kampkunst, vil det også kunne forventes, at man får lidt knubs. Meget ofte, kommer de blå mærker, fordi man kommer til at slå sig selv ved et uheld, men man kan selvfølgelig også være uheldig at andre får givet én et blåt mærke.

Hvor meget koster det

Kontingent

6 – 7  år       pr. måned     kr. 100,-

8 – 17 år      pr. måned     kr. 175,-

Fra 18 år      pr. måned     kr. 225,-

Tilmeld dig til prøvetime 

Nygårds Pl. 34, 2605 Brøndbyvester